Traumer til Kroppen

Vi tager udgangspunkt i hvordan traumet er sket hvilke kræfter der er gået gennem kroppen og behandler derfra problematikken.

Vi giver dig også råd og vejledning til hvordan du bedst vender tilbage til hverdagen.
Alexander bliver anbefalet flere steder i forbindelse med hjernerystelse og hovedpine

Links – hjerneliv.dk (her kan du også få andre gode råd)

Traume, hjernerystelse og Piskesmæld

Har du været ude for en ulykke/fald hvor du har slået kroppen kan osteopati være med til at bringe kroppen tilbage til udgangspunkt inden ulykken. Har du slået hovedet og f.eks. fået hjernerystelse hjælper jeg dig gennem manuel bahandling af det pågældende traume og evt din krops kompensations mønster. Sammen med vejledning og øvelser kan det mindske dine symptomer som ofte kan være hovedpine, lyd og lysfølsom, og med tiden vil du kunne mærke du får mere overskud i hverdagen. Det er vigtigt af finde balancen mellem aktivitet og hvile (kan både være aktive og passive pauser), og igen af finde balancen hvor du bliver stimuleret så du får trænet dig tilbage til en bedre velbefindende, og ikke får overbelastet så du evt. får kendte symptomer tilbage som hovedpine og træthed, som kan var ved i flere dage efter.

Har du fået hjernerystelse anbefaler jeg yderligere du kontakter: Hjernerystelsesforeningen

Piskesmæld (wiplash) forekommer ofte ved trafikulykker, hvor kroppen bliver slynget i en retning og efterfølgende modsat retning (acceleration efterfulgt af en deacceleration). Det sker ofte ved påkørsel bag fra, men kan også ske fra andre vinkler, det er derfor vigtigt med historien omkring uheldet, så man kan arbejde med de kræfter der er gået gennem kroppen. Det kan også ske gennem fald eller idræt, hvor samme påvirkning kan forekomme.